Avís legal

1.OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ

Les presents Condicions Generals. regulen l’accés, navegació i ús d’aquest lloc web.

MAYMI GERMANS, S.A. (Riera d’Argentona, 7 – Pol. Industrial Camí del Mig · 08349 CABRERA DE MAR (Barcelona)
CIF: A08161465
REGISTRE MERCANTIL: Barcelona
TOM: 11338
FOLI: 12
FULLA: B 100342
INSCRIPCIÓ: 6

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

2.1. És titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web i és també titular o té la corresponent llicència sobre els drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge sobre dels continguts disponibles a través d’aquest.

2.2. En cap cas s’entendrà que l’accés  i navegació de l’Usuari implica una renuncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets per part de MAYMI GERMANS, S.A.

2.3. Així mateix està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts inclosos en el lloc web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l’autorització expressa i per escrit de MAYMI GERMANS, S.A.

3. RESPONSABILITATS I GARANTIES

MAYMI GERMANS no es fa responsable dels continguts que enllacen amb terceres pàgines web (Xarxes socials). Si qualsevol Usuari, entitat o lloc web desitgés establir algun tipus d’enllaç amb destinació al lloc web haurà de sol·licitar-lo.

4. JURISDICCIÓ. Les relacions establertes entre MAYMI GERMANS i l’Usuari respecte a aquest AVÍS LEGAL es regiran pel que es disposa en la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent.